Primus Productions

På plakaten

På plakaten

 

Back to All Events

Kick-off: Urban Future Global Conference

  • Oslo rådhus Oslo (map)

Våren 2019 samles flere tusen dedikerte CityChangers i Oslo. Byen er europeisk miljøhovedstad og anledningen er Urban Future Global Conference. Vi inviterer til kick-off i Oslo rådhus 10. november.

Byene er globale motorer som genererer rundt 80 prosent av verdensøkonomien. Snart bor også langt over halvparten av jordens befolkning i byer. Men samtidig står byer for rundt 70 prosent av energiforbruket og klimagassutslippene. Byene kan og må ta en lederrolle i den kommende globale omstillingen mot lavutslippssamfunnet.

Urban Future Global Conference har på rekordtid vokst til å bli en av Europas største konferanser for bærekraftig byutvikling. Til Wien i 2018 ventes 3000 deltagere. Den bærende ideen for konferansen er at vi kjenner løsningene og vet hva som må gjøres. Nå handler det om å omsette dette i praktisk politikk og fakta på bakken. Konferansen er en møteplass for dedikerte, handlingsorienterte og innovative mennesker fra hele verden, fra bl.a. politikk, byutvikling, eiendom og næring, innovasjonsmiljøer og start-ups, forskning og frivillige organisasjoner. Det de har felles er viljen og evnen til å skape endring.

 

Primus-oppdrag: Ledelse va kick-off i Oslo Rådhus

 

Earlier Event: November 8
Aftenposten klimakonferanse
Later Event: November 15
Prisutdeling: Doga-merket