Primus Productions

På plakaten

På plakaten

 

Back to All Events

Arendalsuka: Er det markedet som skal redde klimaet?

Er det markedet som skal redde klimaet? 

Primus ledet denne debatten under Arendaluka for Virke - Hovedorganisasjonen, Nordea og Finans Norge.

Et viktig tema, for skal Norge lykkes med grønn omstilling, er det mange krefter som må fungere samtidig. Næringslivet etterlyser gode finansieringsløsninger for å lykkes i et konkurranseutsatt marked. Grundere med gullegg sliter med å kommersialisere. Fungerer markedet for innovasjon og de grønne løsningene? Hva kan politikerne bidra med for at markedet skal fungere? Noter dette lunsjmøtet på ballkortet ditt i Arendal. 

 

Primus-oppdrag: Møteledelse

Earlier Event: August 16
Arendalsuka: Drømmen om gullklokka?
Later Event: August 31
Fagdag SSB