Primus Productions

På plakaten

På plakaten

 

Back to All Events

NAF-konferansen: Smart, forbrukervennlig og bærekraftig mobilitet»

NAF feirer innflytting i nytt hus i sentrum med fagdag og kåring av årets beste bilkjøp.  Vi tar frem krystallkula og ønsker velkommen til arrangementet «Smart, forbrukervennlig og bærekraftig mobilitet».

De som deltar på scenen;

Administrerende direktør Jon André Løkke i NEL, PR-direktør for Jaguar i Skandinavia, Søren Hyltoft, Frode Hvattum, strategidirektør i kollektivselskapet Ruter, Synne Homble, konserndirektør for strategi og mobilitet i NSB, Christian Jahr, leder av forretningsutvikling i Siemmnes mobilitet, Irene Solstad, konserndirektør i Kia Norge Helge Orten( H), leder av Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF og Cathrine Barth, leder av Circular Economy Norge.

Oppdragsgiver: NAF

Primus-oppdrag: Planlegge og lede konferansen

 

Later Event: January 15
Paris: Le fisk, c´est chic!