Primus Productions

På plakaten

På plakaten

 

Back to All Events

A House to Die in - en Pop Up-utstilling


Alt starter i 2011 når Bjarne Melgaard kommer til Olav og Frederik Selvaag med en idé om å lage en skulptur formet som et hus. Snøhetta blir koblet på, og siden den gang har kunstneren og arkitektene utvekslet tanker, tegninger, 3D-modeller og dokumenter i arbeidet med å designe et hus som skal fungere som Melgaards bosted og atelier. Men reisen mot et realisert prosjekt har vært alt annet enn forutsigbar.

Utstillingen «A House to Die In» gir et unikt innblikk i historien om hvordan et ukonvensjonelt bygg bidrar til å utfordre vår tradisjonelle oppfattelse av kunstens og arkitekturens yttergrenser. Det er en historie om kunstnerisk frihet, arkitektonisk innovasjon, men også om offentlig forvaltning og folkets røst. Utstillingen dokumenterer også en unik arbeidsprosess mellom Selvaag, Snøhetta og Bjarne Melgaard – en transdisiplinær prosess der kunstneren og arkitekten bytter roller for å nå et felles mål. 

Prosjektet har tidligere vært vist ved Institute of Contemporary Arts i London og ved aut. architektur und tirol i Insbruck. 

Utstillingsåpning torsdag 1. februar kl. 19.00

Åpningstider:
2. – 25. februar
tirs – fre kl. 17 – 20
lør – søn kl. 13 – 16

Later Event: February 7
Lerchendalkonferansen 2018