Primus Productions

På plakaten

På plakaten

 

Back to All Events

Konferanse: Over alle grenser - kultursamarbeid i Europa

Kulturrådet og Riksantikvaren inviterer til lanseringskonferanse for en ny periode med kultursamarbeid i EØS-midlene 29. mai. Bli bedre kjent med spennende land i hjertet av Europa og hent inspirasjon til nye samarbeidsprosjekter.

Hva skjer i kulturfeltet i Sentral-Europa nå, og hvor er de aktuelle møtepunkter med norske kunst- og kulturaktører? Hvordan står det til med kunstens vilkår – og med kunstnerens? Hva er vanskelig kulturarv i Sentral-Europa – og hvordan blir den formidlet? Hvordan påvirker et endret verdensbilde kulturlivet, og hvordan tar kunst- og kulturaktører del i det som skjer?

Dette er noen spørsmål vi ser nærmere på under konferansen. Det er viktige tema for kunstnere og kulturarbeidere i Norge og Europa, og for det demokratiske prinsippet om et fritt kulturliv.

 

Arrangører: Kulturrådet og Riksantikvaren

Primus-oppdrag: Konferansier